onze kussens

De kussens van Ozzie worden afgewerkt met de Sunproof-stoffen die speciaal voor outdoorgebruik zijn ontwikkeld.  Bovendien worden ze gevuld met Urecell Quick Dry Foam. Ze zijn van dusdanige kwaliteit dat ze bestand zijn tegen weersinvloeden zoals vocht en zonlicht. Zo kunt u het hele jaar door genieten.

Waarom kiezen voor Sunproof-stoffen?

  1. Milieuvriendelijk door een weloverwogen productieproces. Sunproof-stof is 100% recycleerbaar.
  1. Perfect bestand tegen alle weersinvloeden zoals zon, wind, regen en vocht en dus ideaal voor alle buitentoepassingen.
  1. Hoge UV-bescherming
  1. Gemakkelijk onderhoud.  Sunproof-stof heeft een speciale behandeling ondergaan om de stofopname van vuil en vlekken te verminderen. Het zorgt ervoor dat de stof lang schoon, fris en nieuw uitziet. Bovendien is het ook waterafstotend.
kussen ozzie
  1. Veilig voor direct huidcontact.  Sunproof is Oeko-Tex gecertificeerd. Oeko-Tex is ’s werelds toonaangevende ecolabel voor textiel. Omdat het Oeko-Tex-gecertificeerd is, is de Sunproof-stof vrij van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu.

Wat is Quick Dry Foam?

Dit is een water- en luchtdoorlatend schuimrubber.

Waarom kiezen voor Urecel Quick Dry Foam?

Door antibacteriële behandeling is dit schuimrubber schimmel- en rotwerend.

Antimicrobial

Water loopt er doorheen, wat maakt dat dit schuimrubber elk weertype netjes doorstaat.

Water transparant

Het verliest na verloop van tijd nauwelijks iets van haar veerkracht.

High durability

Quick Dry Foam komt het beste tot zijn recht met een Sunproof- stof. Het kussen wordt dan aan de onderzijde voorzien van een waterdoorlatend en ventilerend gaas waardoor je optimaal profiteert  van het sneldrogende effect van QDF. Het kussen is hierdoor zeer geschikt voor buitentoepassingen zoals terrasmeubilair en watersport.

Toch willen wij u adviseren om de kussens in de winter netjes op te bergen of te beschermen met de beschermhoes. Zo bent u er zeker van dat u lang kunt genieten van uw kussens.

OZZIE
Atelierstraat 11

8820 Torhout

Email

info@ozzie.be

GSM

+32(0)497 12 34 91

(bereikbaar van ma t.e.m vrij tussen 9u00 – 12u00 en 13u00 – 17u00)